Tarih: 13.10.2022 12:43

Kafkasya Yaz Şenlikleri Gölcük’te büyük beğeni toplamıştı TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Kafkasya Yaz Şenlikleri Gölcük’te büyük beğeni toplamıştı

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Uzuner önderliğinde  5-6-7 Ağustos Tarihleri arasında düzenlenen Kafkasya Yaz Şenlikleri’ni düzenleyen Dernek Başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Basın Yayın Daire Başkanı Murat Yavuz’u ziyaret ederek verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler. 

Bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Uzuner, Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat, Kocaeli Livaneliler Derneği Başkanı Murat Soyer, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Tuncay Yıldız, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mali Sekreteri Yaşar Özbek 5-6-7 Ağustos Tarihleri arasında düzenlenen Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde büyük katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Basın Yayın Daire Başkanı Murat Yavuz’u ziyaret ederek teşekkür ettiler. 

Uzuner, “Etkinliklerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz’’

Başkan Uzuner gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “5-6-7 Ağustos Tarihleri arasında düzenlediğimiz Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde büyük katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Basın Yayın Daire Başkanı Murat Yavuz’a verdikleri katkılarından dolayı Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,Kocaeli Livaneliler Derneği ve Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği adına teşekkür ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizin samimi bir ortamda geçmesi bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu da bizleri çok memnun ediyor. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Amacımız kültürümüzü yaşatmaktır. Bizlere destek veren ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan kurum ve kuruluşlara yönetim kurulu adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —