Tarih: 22.08.2019 13:11

Kafkasya Yaz Şenlikleri yarın başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kafkasya Yaz Şenlikleri yarın başlıyor

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin İli, ve İlçeleri Gölcük Derneği, Kocaeli Livaneliler Derneği, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Kafkasya Yaz Şenlikleri bugün başlıyor. Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Başkanı Akif Alponat tüm Gölcük halkını şenliklere davet etti.

Şenlik 3 gün sürecek

23-24-25 Ağustos tarihlerinde Şevketiye Köyü’nde yapılacak olan Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde tam bir coşku ve müzik şöleni yaşanacak. 3 gün sürecek olan yaz şenliklerinde bu sene Grup İMERA, Grup Yirmi 7, Afak Meydanlı, Vira Cemal ve 64 kişiden oluşan Gürcü Folklor Ekibi sahne alacak ve tam bir coşku ve müzik şöleni yaşanacak.

Alponat, “Çeşitli yöresel stantların da sergileneceği şenliğimize tüm halkımız davetlidir”

Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Akif Alponat tüm Gölcük Halkını bugün başlayacak ve 3 gün sürecek olan Kafkasya Şenliklerine davet etti. Alponat yaptığı açıklamada,  “Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin İli, ve İlçeleri Gölcük Derneği, Kocaeli Livaneliler Derneği, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Kafkasya Yaz Şenliklerine katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Şenliklere Gürcistan’dan 64 kişilik halk oyunları topluluğu gelecek ve açılışımız gerçekleşecektir.  Ayrıca Cumartesi günü İmeri Grubu ve Afak Meydanlı, pazar günü ise Vira Cemal ve Yirmi7 grubu konserleri yapılacaktır. Çeşitli yöresel stantların da sergileneceği şenliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —