Tarih: 22.03.2021 14:32

Kahraman ve Sezer ailelerinin mutlu günü BETÜL VE TALHA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kahraman ve Sezer ailelerinin mutlu günü

BETÜL VE TALHA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman oğlu Talha Kahraman,  İsmail Sezer’in Kızı Betül  Sezer ile  Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen görkemli nikah töreni ile dünya evine girdiler. Genç çiftin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal ve eşi Fatma Kahraman’ın biricik oğlu Talha ile İsmail ve Ünzile Sezer’in biricik kızları Betül Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen görkemli nikah töreni ile dünya evine girdiler. Genç çift için Gölcük Kongre Sarayında  görkemli bir nikah töreni Düzenlendi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen Nikah Törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve çok sayıda yakın dost ve akrabaları katılım sağladı.

Çiftin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı

Dualarla başlayan çiftin nikah merasiminde genç çiftin nikah şahitleri Cengiz Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç yaptı. Çiftin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Başkan Sezer genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah merasiminin ardından  nikah Cüzdanı Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış tarafından geline verildi.

Genç çifte mutluluklar dileriz

Gölcük Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, dünür olan Kahraman ve Sezer ailelerini de tebrik ediyoruz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —