Tarih: 27.06.2018 15:11

“KAHVECİOĞLU TERCİH DOĞRU”

Facebook Twitter Linked-in

Ev tekstili ürünlerinde Kahvecioğlu Mefruşat’a uğramadan karar vermeyin

“KAHVECİOĞLU TERCİH DOĞRU”

İlçemizde 1980 yılında Mehmet Kahvecioğlu tarafından kurulan ve Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:55/ A adresinde hizmet veren Kahvecioğlu Mefruşat kalitesi ve uygun fiyatıyla Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor.

 Birbirinden ünlü markalar ile

Kalitesi ve uygun fiyatı ile 1980 yılından beri Gölcük Halkına hizmet veren Kahvecioğlu Mefruşat bünyesinde bulundurduğu Taç, Brillant, Home Art, Verdi, Vals, ve diğer ev tekstil ürünleri ile çeyiz ve manifatura ürünleri ile hizmet veriyor. Modayı  yakından takip eden ve tül, perde, stor, yatak örtüsü, manifatura ve çeyiz ürünlerinde en trend modelleri Gölcük halkına sunuyor.

Kahvecioğlu, “Manifaturacılık bizde ata mesleğidir”

Baba mesleği olan manifaturacılığı Gölcük’te devam ettirdiğini belirten Mehmet Kahvecioğlu, “ 1980 yılında Gölcük’te Kahvecioğlu Manifaturayı kurdum ve bugünlere kadar geldik. Manifaturacılık bizde ata mesleğidir. Babamda Rize Ardeşen’de Manifaturacılık yapardı ve çocukluğum ve gençliğim dükkanda geçti. Yani çekirdekten bu mesleği öğrendim. Yılların verdiği deneyim ile Gölcük halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Kahvecioğlu Mefruşat olarak her ölçüde ve modelde tül perde dikimi yapıyoruz. Bir dairelik tül ve perdeyi bir hafta içinde teslim ediyoruz. Diğer ev tekstili ürünlerinde de modayı yakından takip ediyoruz ve yatak örtüsü, manifatura ve çeyiz ürünlerinde en trend modelleri bünyemizde bulunduruyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —