Tarih: 01.10.2023 12:42

Kaldırımlar yayaların yoludur, araç park yeri değil

Facebook Twitter Linked-in

Kaldırımlar yayaların yoludur, araç park yeri değil

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan park sorunu devam ederken kaldırımlara park eden araçlar tepki çekiyor. Kaldırımların yaya yolu olduğunu ve araç park yeri olmadığını ifade eden vatandaşlar, bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Çözüm isteniyor

Gölcük’te otopark sorunu büyümeye devam ediyor. Cadde ve sokaklarda park yasağı olmasına rağmen park edilen araçlar nedeniyle geçişlerin zorlaşmasını yanı sıra kaldırım üzerine park edilen araçlarda yayaları zor durumda bırakıyor. Kaldırım üzerine park edilen araçlar nedeniyle yoldan yürümek zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar bu duruma yetkililerin bir çözüm bulması gerektiğini belirttiler.

Yetkililere seslendiler

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Gölcük’te ciddi anlamda bir otopark sorunu var. Park yasağı olan yollara park edilen araçlar nedeniyle yollardan araç ile geçme sıkıntısı yaşamamızın yanı sıra kaldırımlara bu şekilde bırakılan araçlarda yayaları zor durumda bırakıyor. Kaldırımlar araçlar ile dolu ve mecburen yoldan yürümek zorunda kalıyoruz. Buda bizim hayatımızı tehlikeye atıyor. Yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmalarını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —