Tarih: 11.08.2022 13:54

Kaldırımlara park eden araçlar illallah ettiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Kaldırımlara park eden araçlar illallah ettiriyor

İlçe genelinde kaldırımlara park eden araçlar vatandaşları illallah ettirirken, vatandaşlar “kaldırımlara park etmek hani yasaktı, kaldırımlar araçlarla dolu. Bu nasıl iş anlamış değiliz” diyerek sitem ettiler.

Kaldırıma park etmek hani yasaktı?

Geçtiğimiz yıllarda uygulanmaya başlanan kaldırımla park etme yasağı kuralına ilçemizde ne yazık ki uyulmuyor. Tek tekerler bile kaldırım üzerinde olsa ceza yazılacak denilse bile ilçe genelinde kaldırımlar park edilmiş araçlardan geçilmiyor. Bu durumun artık son bulmasını istediklerini ifade eden vatandaşlar, “ Kaldırıma park etmek hani yasaktı? Kaldırımlar park edilmiş araçlar ile dolu. Yetkililerden daha kalıcı çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler.

‘Sıkı tedbirler alınmalı’

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Kaldırımlara park eden araçlardan gerçekten illallah dedik. Kendi mahallemizde bile kaldırımdan yürüyemiyoruz.  Anlamadığımız kaldırımlara park etmek hani yasaktı, cezası vardı. Bunca araç nasıl oluyor da kaldırımlara araçlarını park edebiliyor. Denetimlerin biraz daha arttırılmasını ve daha sıkı tedbirler alınmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —