Tarih: 13.10.2020 15:56

Kaplumbağa Ankastre Güven Tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Kaplumbağa Ankastre Güven Tazeledi

Ankastre ve beyaz eşya ürünlerinin satışında ilimizde bir marka olan Kaplumbağa Ankastre, bayiliğini yapmış olduğu SILVERLINE markasının üst düzey yöneticileri ile bir araya gelerek genel durum değerlendirmesi ve yeni yıl ile ilgili planlama toplantısı gerçekleştirdiler.

Sekiz yıldır istikrarlı büyümesine devam eden Kaplumbağa Ankastre,  Silverline kurucu ortaklarından İbrahim Atay, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin, Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selim Aksu, Satış Direktörü Mehmet Aygül’ü ilçemizde bulunan Kaplumbağa İş merkezinde ağırladı.

Mağaza ziyareti sonrasında, Tüm dünyaya nam salmış Baş Pehlivan Ahmet Taşçı’nın ev sahipliğinde Karamürsel Pehlivan restoranda görüşmelerine devam ettiler.

Kaplumbağa Ankastre Genel Müdürü Ali Kemal Coşkun ziyaretle ilgili şu açıklamaları yapmıştır:

“2012 yılından bu yana karşılıklı gönül bağı ile bayiliğini yapmakta olduğumuz Silverline markasının,  yöneticilerini yeni mağazamızda yeni yüzümüz ile ağırlamaktan gurur duymaktayız. Başta Sayın İbrahim Atay ve Sayın Mustafa Laçin olmak üzere yapmış oldukları ziyaret için tüm Gümüş Grup ailesine teşekkür ediyoruz. Beyaz eşya sektöründe tüm dünya üzerinde üretim kabiliyeti ve markalaşma sürecinde hızla büyüyen Silverline markası ile on yıla yakın bir süredir yapmış olduğumuz yol arkadaşlığında, Kaplumbağa Ankastre olarak bizlerde 2023 vizyonu ile istikrarlı büyümemize devam edeceğiz.“




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —