Tarih: 17.09.2020 12:07

Kaplumbağa Ankastre’den İstanbul Çıkarması

Facebook Twitter Linked-in

Hizmet kalitesi ve ürün çeşitliliği ile “Kocaeli’nin en büyük ankastre mağazası” unvanını taşıyan ilçemizin gururu Kaplumbağa Ankastre, istikrarlı büyümesine, bünyesine yeni kattığı markalarla tüm hızlıyla devam ediyor.

Her bütçeye uygun kaliteli ürünleri müşterileri için buluşturmak amacı ile bir çok farklı firmaya üretim yapmakta olan Motorfan firmasına ait Alveus markasına yaptıkları ziyarette mevcut üretim tesislerini ve firmanın yeni fabrika yatırımlarını gezdiler.

Kaplumbağa Ankastre hizmet kalitesine uygun ve bütçe dostu ürünleri müşterileri ile buluşturmak adına yapılan ziyarete Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, firmanın yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdürü Ali Kemal Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Emre Özdemir, Satış Müdürü Mustafa Demirtaş ile Motorfan Yönetim Kurulu Başkanı Burak Girgin, Üretim Müdürü Musa Güneş, Satış müdürü Yahya Erdoğan ve bölge yöneticisi Murat Adalıoğlu katılmıştır.

Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun ziyaretlerle ilgili şu açıklamada bulunmuştur:” Ülkemizin geçirmekte olduğu bu zor günlerde yerli üreticilerle iş birlikteliği yapmak tüm ticari işletmeler gibi bizim de boynumuzun bir borcu. Motorfan firmasının misafirperverliği için sizin vesileniz ile Burak Girgin Beyefendi’ye teşekkürlerimi iletmek isterim. Çin gibi tekelleşmiş bir blok üreticiye rağmen yerli sermaye olarak almış oldukları risklerin karşısında yatırımdan geri durmadan ürün geliştirme, tesis kapasitesi arttırma gibi bu dönemde ülkemizin ihtiyacı olan ekonomik hamleleri görmek çok sevindirici.Kaplumbağa ailesi olarak yerli üreticinin her zaman arkasında olacağımızı bilmenizi isteriz. Alveus markası ile gücüne güç katarak, müşterilerimize alternatif ürünler sunacağız.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —