Tarih: 26.04.2019 14:15

Kaplumbağa Şirketinin Patronu Ahmet Coşkun GÖLCÜK HABER’İ AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kaplumbağa Şirketinin Patronu Ahmet Coşkun

GÖLCÜK HABER’İ AĞIRLADI

İlçemizin tanınmış ve sevilen simalarından ünlü Kaplumbağa LTD. ŞTİ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun Gölcük Haber Gazetesi Ailesini merkez binasında verdiği yemekte ağırladı.

Kaplumbağa LTD. ŞTİ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, merkez binasında Gölcük Haber Gazetesi Ailesini ağırladı. Coşkun’ın yemek davetine Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre ve Gazetemiz Muhabirleri katılım sağladı.

Coşkun, “Davetimi kırmayıp katılan Sevgili Gölcük Haber Gazetesi Ailesi’ne çok teşekkür ederim”

Davetine katım sağladığı için Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Genel Yayın Yönetmenimiz Afşin Şenemre ve gazetemizin muhabirlerine teşekkür eden Kaplumbağa LTD. ŞTİ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun yaptığı açıklamada, “ Tarafsız, ilkeli ve her zaman doğru haber anlayışıyla Gölcük’te 34. Yılını geride bırakmaya hazırlanan Gölcük Haber Gazetesi ailesini ağırlamaktan son derece memnunum. Davetimi kırmayıp katılan Sevgili Gölcük Haber Gazetesi Ailesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Çalışma hayatında başarılar diledi

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre bu güzel daveti için Kaplumbağa LTD. ŞTİ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun’a teşekkür ederek çalışma hayatında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —