Tarih: 14.03.2022 12:05

Kar yağdı Sultan Baba Parkı’nda bulunan merdivenler VATANDAŞLARA SIKINTI YAŞATTI

Facebook Twitter Linked-in

Kar yağdı Sultan Baba Parkı’nda bulunan merdivenler

VATANDAŞLARA SIKINTI YAŞATTI

Geçtiğimiz günlerde ilimizde ve ilçemizde etkili olan yoğun kar yağışı ilimizi beyaza boyadı. Ortaya çok güzel görüntüler çıkarken, Gölcük Belediyesi ekipleri de kar sınavından başarıyla geçti. Fakat ilçemizde bazı alanlar kar yağışından olumsuz etkilendi. Bu yerlerden birisi de Sultan Baba Parkı oldu. Parkın içinde bulunan merdivenleri kullanan bazı vatandaşlar merdivenlerden kayarak, düşme riski atlattı.

Düşme riski atlattılar

Sultan Baba Parkı’nda bulunan merdiven basamakları vatandaşlara oldukça sıkıntı yaşattı. Kar yağışında beyaza bürünen Sultan Baba Parkı’nda çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Parkta bulunan merdivenleri kullanan bazı vatandaşlar, basamakların kaymasıyla düşme riski atlattıklarını belirtti.

‘Karlı havalarda basamaklar sık sık tuzlanmalı’

Kar yağışının etkili olduğu günlerde merdiven basamaklarının tuzlanmasını isteyen bazı vatandaşlar, ‘Karlı havalarda merdiven basamakları mutlaka tuzlanmalı. Allah korusun merdivenlerden biri düşse istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Belediye ekipleri karlı havalarda yoğun çalıştılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz ama merdiven basamakları sık sık tuzlanmalı’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —