Tarih: 31.03.2022 13:19

Karamürsel İlçemizde 11 Hane Ziyaret Edilerek, Gönüllere Dokunuldu

Facebook Twitter Linked-in

Karamürsel İlçemizde 11 Hane Ziyaret Edilerek, Gönüllere Dokunuldu

Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönül’e projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcıları , Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayına yaklaşıldığı bu günlerde ilimiz genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine bugün de Karamürsel ilçemizde devam edildi.

Gazimizin Hayır Duası Alındı

Gazimiz Rıfat Kahya’nın evine misafir olan, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, onur abidemizle yakından ilgilenerek hal ve hatırını sordu.

Gazimiz ile bir süre hasbihal ederek Vali  Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır: “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz için ne yapsak azdır.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu ve onur duyduğunu belirten gazimiz: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Valimiz Seddar Yavuz’a selamlarını iletti.

İhtiyaç Sahibi Aileler Dinlendi, Talepler Yerinde İncelendi

Karamürsel ilçemizde ikamet eden yaşlı, engelli, öksüz-yetim ve ihtiyaç sahibi 10 aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Vali  Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal edip, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır; Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek gereken ne varsa yapılacağını belirtti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —