Tarih: 14.03.2023 11:51

Karamürsel İlçemizde Gönülden Gönüle Ziyaretler yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Karamürsel İlçemizde Gönülden Gönüle Ziyaretler yapıldı

Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinden ilimize gelen aileler ziyaret edilerek gönül köprüleri kurulmaya, kimsesizlerin kimi olmaya devam ediliyor.

 
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarına, ilimiz genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Karamürsel ilçemizde devam edildi. 

Depremzedeler Ziyaret Edilmeye, İhtiyaç ve Talepleri Giderilmeye Devam Ediliyor

Vali Yardımcısı Salih Bıçak afet bölgesinden gelen depremzede vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için Karamürsel ilçemizde misafir edilen 1 aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre görüşerek acı ve hüzünlerine ortak olan Vali Yardımcısı Bıçak, çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. 

Ailelerin Sıkıntıları Dinlendi

Karamürsel ilçemizde yaşlı ve ihtiyaç sahibi 9 aileyi de hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı Salih Bıçak, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaret edilen ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Bıçak, gereken ne varsa yapılacağını belirtti. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Salih Bıçak, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —