Tarih: 04.09.2018 14:03

Karamürselspor sahadan galibiyetle ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

Karamürselspor sahadan galibiyetle ayrıldı

Geçtiğimiz sezon 1. Küme’de aynı grupta mücadele eden iki takımdan Bekirderespor şampiyon olarak, Karamürselspor da Play-Off’tan Amatör Süper Lig’e çıkmıştı.

Sezon öncesinde hazırlık maçında karşılaşan iki ekipten Karamürselspor üstün oyunu sonunda sahadan 4-0 galip ayrıldı.

KARAMÜRSEL ETKİLİ OYNADI 
Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Karamürselspor ile Bekirderespor hazırlıklarına devam ediyor. Yaklaşan sezon öncesinde bol bol hazırlık maçı yapan ekipler önceki gün Karamürsel Stadı’nda karşılaştı. Karamürselspor iyi oynadığı karşılaşmayı farklı kazandı. Oğuzhan ile 25. dakikada öne geçen Sarı-Lacivertli ekip 65’te Ömer Faruk, 70’te Celal ve son olarak da 78. dakikada günün başarılı ismi Enes Metin’in golleri ile sahadan 4-0 galip ayrıldı.

BEKİRDERE UYUM SORUNU YAŞIYOR
Şampiyonluk mücadele verecek Karamürselspor hazırlık maçında lige hazır bir görüntü verdi. Geçtiğimiz sezon aynı grupta olan ve ilişkilerini oldukça iyi tutan ekiplerin hazırlık maçı da son derece dostça geçti. Bu sezon yeni bir kadro oluşturan Bekirderespor, Karamürsel’de oynanan maça stoper oyuncusu Mehmet Gülle’den yoksun çıktı. Uyum sorunu yaşayan ekibin maçlara kadar toparlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —