Tarih: 09.05.2019 12:56

Kargı, “Şehitlerimizin mekanı cennet olsun”

Facebook Twitter Linked-in

Kargı, “Şehitlerimizin mekanı cennet olsun”

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Başkanı Selim son zamanlarda artan terör olayları hakkında açıklamalarsa bulundu. Başkan Kargı, ‘Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’ dedi.

“ÜLKEMİZİ HİÇBİR ZAMAN BÖLEMEYECEKLER”

Başkan Kargı açıklamasında, “Son dönemde artan sınırlarımızdaki terör olayları ve şehitlerimizin olmasından ötürü camia olarak üzüntü duyduğumuzu belirterek isterim. Yıllardır ülkemizin kanayan yarası olan terör konusunda, hainlerin askerlerimize, masum halkımıza karşı yaptıkları olaylara halen şahit olmaktayız. Dış güçlerin beslediği bu örgütlerden kurtulmak adına ülkemiz, büyük bir mücadele vermeye devam ediyor. Fakat bu sırada şehit haberleri de geliyor. Şehitlerimizin haberini almak her ne kadar bizleri üzse de ülkemiz evlatları, toprağımızı kanının son damlasına kadar gururla ve onurla savunuyor.”

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

“Sıcacık yatağımızda başınızı rahatça yastığa koyabiliyorsak, birileri bunun bedelini canıyla ödediği içindir. Son günlerde şehitlerimizin haberlerini duymaya başladık. Son günlerde aldığımız kara haberler bizleri acıya ve yasa boğmuştur. Teröristler bir kez daha gerçek yüzlerini göstererek vatan evlatlarının canına kastetti. Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu. Suriye’nin Azez Bölgesi’nde YPG/PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada bir yüzbaşımız şehit oldu, bir binbaşımızda yaralandı. Hakkari sınırındaki bir üs noktasına teröristler tarafından Irak’ın kuzeyinden yapılan havan atışı sonucunda 3 silah arkadaşımız şehit oldu, birisi de yaralandı. Berat Gecesi 4 kahramanımızın şahadetinden sonra bugün 6 kahramanımızın daha şehit düşmesi bizleri üzmüştür. Bu vatana, bayrağa, millete ihanet edenler, Her ne yaparsanız yapın, Hain emellerinizle boğulacaksınız. Ülkemizin güvenliği ve bekası için görev başında olan tüm güvenlik güçlerimizin Rabbim yâr ve Yardımcısı olsun. Mübarek Ramazan ayının bereketli ve sükunet içinde geçmesini temenni ediyorum. Rabbim bu hain saldırılardan tüm güvenlik güçlerimizi korusun inşallah.”

“BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

Geçtiğimiz gün de Şırnak’tan acı bir haber daha geldi. Operasyonlarda teröristlerle girilen çatışmada yaralanan kahraman silah arkadaşımız sözleşmeli er Görkem Akkuş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüyle boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —