Tarih: 24.07.2018 14:34

Kartal Emlak’tan Kaymakam Altıntaş’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kartal Emlak’tan Kaymakam Altıntaş’a ziyaret

Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEMDER) ve Emlakçılar Odası eski kurucularından duayen olan Uluslararası Emlak Sektörü firma sahibi Mehmet Kartal, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.

Gölcük esnaflarının talep ve istekleri iletildi

Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEMDER) ve Emlakçılar Odası eski kurucularından duayen olan Uluslararası Emlak Sektörü firma sahibi Mehmet Kartal 20.07.2018 günü saat 11.00’da Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı Gölcük Kaymakamlık makamında ziyaret ederek aktif çalışmalarından dolayı kendilerini kutlayarak tebrik etti ve yine Gölcük esnaflarının talep ve isteklerini kendilerine iletti. Aynı zamanda 67. yeni kurulan Cumhurbaşkanlığı sistemi ve Kabinesi Hükümetini ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. Yeni kurulan 98 yıl sonra bu yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ülkemizin, devletimizin ve milletimizin genel ekonomimizin modern kalkınması yönünden Türk savunma sanayisinin havacılık ve uzay sanayisi istikametinde aktif ve hızlı teknik gelişmelerle ülke ekonomisinin kalkınmasına hız ve güç kuvvet getirecektir, dedi. T.C. Devletinin 2050 yılında dünyanın süper gücü devleti olacaktır’ ifadelerini kullandı ve sözlerine şöyle devam etti:

‘’Bundan böyle ülkemiz huzur ve güvene kavuşacaktır’’

‘Mevcut piyasaların ticari yönden hareketlenmesi de takriben 6 ay’ı bulabilir dedi’ dedi. Ülkemize musallat olan iç ve dış Siyonist ve batıl zihniyeti terör devletleri ve odakları, maşaları ve yine elebaşları terör odakları ve örgütlerine devletimizin profesyonel emniyet ve Türk silahlı güçlerimizin başlarında bulunan emir ve komuta veren başta hükümetimiz subay ve paşalar terör ve terörist odaklarına ağır kayıplar verdirilerek terör ve teröristlerin bitme ve yok olmasına gelinmiştir.  Son bir teröristinde etkisiz hale gelinceye kadar ülkemizi huzur ve güvenli hale gelmesi için operasyonlar sürdürülecektir. İnanıyorum ki bu terör odaklarının elebaşları da kısa zamanda etkisiz hale getirilerek ülkemize teslim edileceklerdir. Bundan böyle ülkemiz huzur ve güvene kavuşacaktır. Bu vatanda yaklaşık 81 milyon insanın birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde dil, ırk ve renk ayrımı yapılmadan kardeşçe yaşamalarıdır’ sözlerine yer verdi.

Mehmet Kartal, Kaymakam Altıntaş’a kendilerini kutlayarak tebrik etti

Kartal Emlak Firma Sahibi Mehmet Kartal, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a ilçemizin 1999 Marmara depreminden sonra şehir merkezi çevresinde yapılan deprem Kalıcı Konutları’yla ilçemizin şehirsel yüzölçümü genişleyerek büyümüştür. Kaymakam Mustafa Altıntaş ilçemizin modern kalkınma hamlesine aktif bir şekilde hakkaniyetli ve adaletli, cesurca kararlar alarak yeni hizmetlerde bulunmasından dolayı kendilerini kutlayarak tebrik etti.

Kartal Emlak Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı ziyaretinde dünyanın en büyük ticari sektörü olan gayrimenkul alım ve satımın devletimize ve milletimize yerli ve yabancı emlak yatırımları ülkemize ve devletimize en çok kazandıran sektör olduğunu ifade etti. Ülkemiz ekonomisinin temel kalkınmasının genel anahtarı olan emlak sektörüdür diyerek şu sözleri söyledi: ‘Günümüzde gayrimenkul alım ve satımı en hareketli bir şekilde güvenli liman haline geldi. Bu yüzden gayrimenkul alım ve satımı devletimize ve milletimize yerli ve yabancı emlak yatırımları en çok kazandıran sektör konumundadır’ dedi. Ve aynı zamanda devlet tahvili hisse senedi Borsa, Altın, Dolar, Euro gibi yatırımlardan daha çok kazandıran gayrimenkul yatırımları olduğunu söyledi.

Kaymakam Altıntaş, Mehmet Kartal’a teşekkürlerini iletti

Kaymakam Mustafa Altıntaş ziyaret için Uluslararası Emlak Sektörü firma sahibi Mehmet Kartal’a teşekkürlerini dile getirirken ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyetini ifade etti. Aynı zamanda Uluslararası Emlak Sektörü firma sahibi Mehmet Kartal’a ticari emlak iş hayatında başarılarının daimini ve devamını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —