Tarih: 15.07.2017 13:00

KARTEPE´DE 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİ FUTBOLLA ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit ve gazi olanlar anısına Kartepe ilçe protokolü ve şöhretleri salon futbolunda bir araya geldiler. 15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesinde, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerini anma etkinlikleri kapsamında Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından ortaklaşa Sarımeşe Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nda ilçe protokolü ile şöhretleri salon futbolu karşılaşmasında bir araya geldiler. 20’şer dakikalık iki devre halinde yapılan karşılaşma da Kırmızı Takım, Mavi Takımı 4-2 yendi.

TAKIM KADROLARI

Mavi Takımın kadrosunda Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Emniyet Müdür Vekili Metin Kutaniş, AK Parti İlçe Yöneticisi Veysel Pınar, Belediye Meclis Üyesi Şaban Akyıldız, Belediye Başkan Danışmanı Doç.Dr.Levent Atalı, Sarımeşe Mahalle Muhtarı Ahmet Şafak ve Belediye Spor Birim Sorumlusu Hacı Ağdaş yer aldı. Kırmızı Takımda ise Belediye Meclis Üyesi Faruk Sarman, İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul, Belediye Meclis Üyesi Ergül Şirin, Gazeteci Metin Tuncay, Okul Sporları Yöneticisi Göksel Ali Argun, Futbol Hocası Hasan Şişman, belediye personeli Ruhi Yiğit yer aldılar. Karşılaşmayı Hakem Selim Akman yönetti.

İLK TANKLARI DURDURAN İLÇE

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesi yaklaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde yurt genelinde 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaması zihinlerde tutulması, kahpelerle canı pahasına mücadele eden kahraman Türk milletinin destanını hatırlatma adına ilçemizde de bir dizi etkinlikler yapıyoruz. Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren sokaklara çıkan, ilk tankları durduran ilçe olarak tarihe geçtik. 35 günlük demokrasi nöbetinde binlerce Kartepeli vatan nöbetinde yer aldı. 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —