Tarih: 17.11.2018 13:52

KARTEPE´DE OBEZİTEYE DİKKAT ÇEKİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri Ormanya’da obeziteye karşı farkındalık yürüyüşü yaptılar. Yürüyüş sonrasında Kartepeli kadınlara yeşil elma ve obeziteyi anlatan broşürler dağıtıldı.

Kocaeli’nde, tüm bölümleri tamamlandığında 4 bin dönüm alandan oluşacak Doğal Yaşam Parkı Ormanya, 53 farklı türden 467 hayvanı içinde barındırıyor. 53 farklı türden hayvanı doğal yaşamlarında olduğu Ormanya’da 40 araçlık karavan kamp alanı, 3 bin araçlık ücretsiz otopark, 100 çadırlık kamp alanı, 15 kilometrelik bisiklet, 21 kilometrelik yürüyüş parkuru ve 5 bin kişilik mesire alanı bulunuyor.

OBEZİTEYE KARŞI SPOR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in birçok belediye tarafından örnek alınan projeleri arasında yer alan Kadınlar Kulübü, ilçe genelinde kadınlara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Üzülmez’in “Kartepe’de kadın olmak ayrıcalık olacak” sözünden hareketle Kadınlar Kulübü üyelerine çağımızın en önemli hastalığı olan obeziteye karşı farkındalık için spor faaliyetlerine devam ediyor.

ORMANYA’DA SPOR BİR BAŞKA GÜZEL

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü, üyeleri sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek Ormanya’da spor yaptılar. Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri spor eğitmenleri eşliğinde ısınan Kartepeli kadınlar, Ormanya içerisinde bulunan yürüyüş parkurlarında spor yaptılar. Yürüyüş esnasında doğal yaşamları içerisinde hayatlarına devam eden çok çeşitli hayvanları da Kartepeli kadınlar görme imkanı buldular.

OBEZİTE ANLATILDI

Kartepe’nin eşsiz doğal güzellikleri ve Ormanya içerisinde hazırlanan spor alanlarında Kartepeli kadınlar güzel bir gün geçirdiler. Spor sonrasında yürüyüşe katılan Kartepeli kadınlara yeşil elma ikram edilirken, obezite hakkında bilgi verildi ve hastalığı anlatan broşürler dağıtıldı.

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —