Tarih: 11.06.2018 13:29

Kartepespor’da, Zahid ve Kaleci Şahin de tamam

Facebook Twitter Linked-in

Kartepespor’da, Zahid ve Kaleci Şahin de tamam

Bu sezon ilk kez yer alacağı BAL’da çok iddialı bir takım oluşturmak isteyen Büyük Kartepespor, transferde oldukça hareketli.

Kırmızı-Beyazlı ekip, son olarak geçtiğimiz sezon Nusretiyespor’un kalesini koruyan Şahin Kaya ile anlaştı. Ayrıca geçen yıl ara transferde alınan Zahid de takımda kaldı.

ÜÇ ÖNEMLİ KALECİ

Büyük Kartepespor, yeni sezonda kalesini sağlama aldı. Geçen yıl takımın BAL’a çıkmasında çok büyük katkı sağlayan Sarp Umut Ersoy ile daha önce anlaşma sağlamıştı. Kırmızı-Beyazlı ekip, ayrıca Harb-İşspor altyapısından yetişen, il dışında birçok takımda oynayan kaleci Kürşat’ı da renklerine bağlamıştı. Sarp ve Kürşat’tan sonra Şahin Kaya da transfer edildi. İlimizin üç önemli kalecisi gelecek yıl Kartepe’nin kadrosunda yer alacak.

ZAHİD İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Büyük Kartepespor, iç transferde fazla fire vermeyeceğe benziyor. Daha önce kaleci Sarp, orta saha oyuncuları Emre Önen ve Onur Cebeci, defansta Erman ve M.Ali Kurun, forvette Eren Demiray ile anlaşma sağlamıştı. Geçen yıl takıma ara transferde dahil olan, oynadığı futbolla çok önemli katkı sağlayan orta saha oyuncusu Zahid ile de yeni sezon için anlaşma sağlandı. Forvetin arkasında görev yapan Zahid hem attığı goller, hem de asistleri ile dikkat çekmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —