Tarih: 28.08.2023 15:06

(KASFK) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat’dan GÖLCÜK BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

KASFK) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat’dan

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASFK) Başkan Yardımcısı ve Gölcükspor yöneticisi Hüseyin Bat, Metin Doruklu adına Futbol Turnuvası turnuvayı düzenleyen Gölcük Belediyesine teşekkür etti.

Turnuva 31 Ağustos’ta gerçekleşecek

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde bölgede arama kurtarma faaliyetlerine destek için gittiği Hatay’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Metin Doruklu adına düzenlenecek olan Futbol Turnuvası , spor severleri mutlu etti. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASFK) Başkan yardımcısı ve Gölcükspor yöneticisi Hüseyin Bat’da, 31 Ağustos’ta düzenlenecek turnuva için  Gölcük Belediyesine teşekkür etti.

“Biz unutmadık unutmayandan da Allah razı olsun”

Düzenlenecek olan turnuva hakkında düşüncelerini dile getiren Bat, “Biz unutmadık unutmayandan da Allah razı olsun. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 9’ uncu Gölcük Belediyesi Futbol Turnuvasının Güzergah İzcilik Spor Kulübü başkanımız rahmetli Metin Doruklu adına düzenlenmesi talebinizi kabul eden Belediye başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer Bey’e, Gölcük Amatör Spor Kulüpleri  adına teşekkür ediyorum. Dürüst yaşantısı ve örnek başkanlığıyla gönlümüzde taht kuran ve unutamadığınız kardeşimize rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Turnuvaya katılan tüm futbol kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —