Tarih: 13.06.2022 12:48

KASKF Kongresini gerçekleştirdi MURAT AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (KASKF) 16. Olağan Genel Kurulu Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 5 dönemdir başkanlık yapan Murat Aydın, Kongrede güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye yoğun katılım sağlandı

Kongreye TBMM Meclis Başkanvekili Haydar Akar, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü İbrahim Aktürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım ve Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Milliyetçi Hareket Partisi  Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt,  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen katılım sağladı.

Aydın, ‘7 İlin Amatör Spor Kulüplerinin her türlü ihtiyacına biz koşuyoruz’

Kongreye tek başkan adayı olarak katılım sağlayan mevcut başkan Murat Aydın, şunları söyledi:  ‘Çalışmalarımızda tüm paydaşlarımıza vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Biraz geriye gitmek istiyorum. 36 yıl gerçekten çok önemli. Bugün bu salonda olan çok değerli yöneticilerimiz ve başkanlarımız var. 36 yıllık süreçte federasyonun üçüncü başkanıyım. 15 yıldır başkanım ve seçildiğim takdirde 6.döneme başlamış olacağım. Şu anda Kocaeli’de 560’a yakın spor kulübümüz, 400 bin kayıtlı sporcumuz ve 125 bin aktif sporcumuz bulunuyor.  Biz Türkiye genelinde İstanbul’dan bile fazla spor kulübüne sahip, organizasyon düzenleyen ve sporcu çıkartan bir kentiz. Yani nüfusa oranla en çok sporcu çıkaran kentiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın ve ekibi ile diğer ilçe belediyelerimiz bize özellikle pandemi döneminde bile desteklerini eksik etmedi. Bu dönemde amatör spor kulüplerimize toplamda 3 milyon 200 bin TL katkı dağıttık. Ulaşım, kamp konularında her türlü destekler aldık. Ayrıca KASKF olarak Kardeş İller Projesi kapsamında 7 İlin Amatör Spor Kulüplerinin her türlü ihtiyacına biz koşuyoruz. Çünkü Kocaeli spor anlamında büyük imkanlara ve güce sahip. Bize inandığınız ve güvendiğiniz için hepinize teşekkür ederim’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —