Tarih: 20.02.2019 14:37

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci ve azaları ile İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci ve azaları ile

İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’ne Muhtar Adaylığını ilan eden ve vatandaşlar tarafından çok sevilen Murat Demirci güçlü aza kadrosuyla birlikte istişare toplantılarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Güçlü Aza Kadrosuyla dikkat çekiyor

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçemizde ve mahallesinde gönüllerde taht kuran Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, güçlü aza kadrosuyla birlikte istişare toplantılarına devam ediyor.

“Rabbim nasip ederse Kavaklı Mahallesi’ni örnek mahalleye dönüştüreceğim’

Gerçekleşen istişare toplantısında konuşma yapan Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, “Geçtiğimiz hafta güçlü aza kadrom ile ilk istişare toplantımızı gerçekleştirmiştik. Bugün burada tekrardan azalarım ile birlikte istişare toplantısı için bir araya geldik. Kavaklı Mahallesi’ni daha güzel bir hale getirmek ve sorunları çözüme kavuşturmak için, projelerimizi ve çalışmalarımızı bu istişare toplantılarında gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Rabbim nasip ederse mahalle sakinlerimin de onayı ile mahallemin muhtarı olacağım” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —