Tarih: 27.01.2019 14:19

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci’den iddialı açıklamalar MAHALLE SAKİNLERİMDEN YETKİ İSTİYORUM

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci’den iddialı açıklamalar

MAHALLE SAKİNLERİMDEN YETKİ İSTİYORUM

Kavaklı Mahallesi’nin genç, çalışkan ve mahallesinde çok sevilen Muhtar Adayı Murat Demirci, yaptığı çalışmaları, hedefleri ve Kavaklı Mahallesi’nde görevi aldığı takdirde yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Demirci, mahalle sakinlerinden destek isterken, ‘Mahalle sakinlerimden bize yetki vermelerini istiyoruz. Kavaklı Mahallemizi gelin el birliği ile örnek mahalleye dönüştürelim’ çağrısında bulundu.

Muhtar adayı olarak sizce Gölcük’te ne değişmeli?

Gölcük’te bir defa Alışveriş merkezi, sinemalar, gençlik merkezleri olmalı. Gençlik Merkezlerinde ilköğretim öğrencilerine uyuşturucu ve ahlak gibi   konularda ana eğitimler verilmeli. Şunu unutmayalım ki insanlar eğitildikçe ahlak alır, şekillenir.

‘Kavaklı Mahallesi Kocaeli’nin vitrinidir’

İkincisi Kavaklı Mahallesi Kocaeli’nin gözbebeği konumunda. Donanma Kentinin bence en önemli noktası Kavaklı Mahallesi. Yani Kavaklı Mahallesi Kocaeli’nin vitrinidir.

Kavaklı Mahallesi’nde şansınızı ne görüyorsunuz?

Güçlü aza kadromla, genç dinamik ve çalışkan yapımızla Muhtarlığı kazanacağımı düşünüyorum. Mahallemin artık yeni dönemde güzelleşmesi gerekiyor. Ne yazık ki depremden sonra eski Kavaklı’nın uzağındayız. Ben bu bilinçle hareket ederek, Aza listemi oluşturdum ve bu işi yapabilecek, işin altından kalkabilecek isimlerle yoluma devam ediyorum.

Kavaklı Mahallesi’nde ilk ne değişmeli?

İlk olarak Kavaklı Sahili değişmeli. Bu durumu belediye ile görüştük, Kavaklı Sahili değişecek. Kavaklı Sahili insanların hayal ettiği, örnek bir sahile dönüşecek.  Kavaklı Sahilinde sokak aydınlatmasında sıkıntı var. İnsanlar sokakların yeteri kadar aydınlık olmadığını söylüyor. Bu değişmeli. Sokak hayvanlarının aç kaldığı için insanlara saldırdıklarını gözlemliyoruz. Sokak hayvanları için yemmatik ve sumatikler koyduracağız. Gölcük’e mutlaka hayvan barınağı yapılmalı. Bu sorun sadece Kavaklı’nın değil bütün Gölcük’ün sorunu. Biz hayvanları çok seviyoruz. Onları kollayacağız. İnsanları da kollayacağız. Yani ikisinin de dengesini sağlayacağız.

Kavaklı Sahilinde işsizlik sorunu var mı?

Şunu öncelikle belirtmek istiyorum; biz insanların elini önce insan oldukları için tutuyoruz. Sadece seçim zamanlarında değil, her zaman yanlarında olacağız. Bu konuda mahalle sakinlerimin gönlü rahat olsun. Bizler sorunlarını yetkililere iletmede köprü vazifesi göreceğiz.

Mahallemde işsizlik sorunu tabi ki de var. İşsizlik sorunuyla ilgili belediye ile görüşüp işsiz kalan gençler konusunda bilgilendirme yapacağım.

Kavaklı Mahallesi sakinlerine son olarak ne söylemek istersiniz?

Kavaklı Mahallesi en güzel mahallelerden birisi olarak, modern olmayı hak ediyor. Mahallemizi örnek mahalleye dönüştürmek en büyük ve en önemli hedefimizdir. Bizler mahalle sakinlerimize her zaman, her dönemde ulaşacağız ve eğer bir sıkıntı varsa onu hemen çözeceğiz. Mahalle sakinlerimden bize yetki vermelerini istiyoruz. Kavaklı Mahallesi’nin bütün seçmenlerinin söz haklarını bütün sandıkta istiyoruz. Yetkiyi aldıktan hemen sonra Kavaklı Mahallesi’nde hangi sorun varsa neler yapılmalıysa hemen orada olacağız. Halkımızın verdiği göreve en iyi şekilde sahip çıkacağız. Asla ve asla adam kayırmaca olmayacak. Babamın oğlu olsa dahi asla adam kayırmaca olmayacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —