Tarih: 11.07.2023 12:56

Kavaklı Sahili’nde bulunan Spor Aletlerinin ETRAFININ KAPATILMASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Sahili’nde bulunan Spor Aletlerinin

ETRAFININ KAPATILMASI İSTENİYOR

İlçemizin denize açılan kapısı olan Gölcük Kavaklı Sahili’nde yer alan Spor Aletlerinin etrafı açık olması dikkat çekiyor. Vatandaşlar rahat bir şekilde spor yapamadıklarını ifade ederek spor aletlerinin çevresinin kapatılmasını istediklerini belirttiler.

Kadınlar daha çok talep ediyor

İlçemizin birçok noktasında yer alan spor aletleri vatandaşlarımız tarafından oldukça beğeniliyor ve ilgi görüyor. Kavaklı Mahallesi’nde yer alan spor aletlerinin etrafının açık bir vaziyette olması özellikle kadınları rahatsız ettiği için rahat spor yapabilmeleri etrafının kapatılmasını istediklerini dile getirdiler.

“Sporumuzu rahat yapamıyoruz”

Spor aletlerini kullanan özellikle kadınlar rahat bir şekilde spor aletlerini kullanamadıklarını ifade ederek  spor alanının etrafının kapatılmasını istediklerini ifade ettiler. Konu hakkında açılama yapan vatandaşlar, “Bu spor aletleri bizler için oldukça faydalı oluyor. Sahil boyunca yaptığımız yürüyüşün ardından burada da sporumuzu yapabiliyoruz. Fakat spor aletlerini etrafının açık olması nedeniyle sporumuzu rahat bir şekilde yapamıyoruz. Bu nedenle spor aletlerinin etrafının ağaçlar ile kapatılmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —