Tarih: 27.04.2021 11:33

Kavaklı Sahili’nde çalışmalar tam gaz sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Sahili’nde çalışmalar tam gaz sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi’nde çalışmalarda sona geliniyor. Sahilin iki bölümüne asfalt serimi yapılırken, Kavaklı Sahili çalışmalar tamamlandığında hayal edilen güzel günlerine dönecek.

Kavaklı Sahili’nde yol düzenlemesi kapsamında terasman kazı-dolgu imalatı, yağmursuyu imalatı, yol platformunda kalan mevcut parkelerin ve baskı betonların sökümü çalışmaları ile yol platformunda kalan hatların deplase çalışmaları yapılırken, 8 metre genişliğindeki cadde 12 metre genişliğe çıkartıldı. Kaldırımların yenileme çalışmalarının başlayacağı Kavaklı Sahil Caddesi’nde ayrıca bisiklet yolu, dekoratif aydınlatmalar yapılacak.

ALTYAPI DA YENİLENİYOR

1 kilometre uzunluğundaki Kavaklı Sahil Caddesi’nin 500 metrelik kısmında yağmur suyu altyapısı yenilenecek. 8 metre genişliğe sahip cadde gidiş, geliş ve park şeritleriyle birlikte 12 metre genişliğe çıkarılacak. Baskı beton kaldırım yapılacak cadde, kaldırım ve bisiklet yolu ile birlikte 20 metre platform genişliğine sahip olacak. 2,5 metre genişliğinde 2 bin 250 metrekare bisiklet yolu yapılacak Kavaklı Caddesi’nde 6 bin metrekare baskı beton kaldırım yapılacak. Sahilde ayrıca yolun her iki bölümüne de asfalt serimi yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —