Tarih: 15.06.2023 12:41

Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu kız futbol takımı TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu kız futbol takımı

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye finallerine kalan  Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Ortaokulu,  final müsabakasında İzmir Ülkü Ortaokulunu 4-0 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Bir an olsun üstünlüğü elden bırakmadılar

Kavaklı Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu Kız Futbol Takımı, Kocaeli’nde yapılan ortaokullar arası “Futbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği” final müsabakasında İzmir Ülkü Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Avni Kalkavan Stadı’nda karşı karşıya gelen temsilcimiz rakibine bir an olsun fırsat tanımayarak üstünlüğü elden bırakmadı.

Gölcüklülerin gururu oldular

Teknik Direktör Hasan Alemdar önderliğinde sahaya çıkan Kavaklı Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu Kız Futbol Takımı, İzmirli rakibini  Avni Kalkavan Stadı’nda 4-0 gibi bir skorla farklı yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.  Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Ortaokulu Türkiye şampiyonu olarak Gölcüklülerin gururu oldu.

Ödüllerini ilçe protokolü verdi

Avni Kalkavan Stadı’nda 4-0 gibi bir skorla farklı yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kavaklı Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu Kız Futbol Takımı’nın ödüllerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi tayyar Mert, Şube Müdürü Naim Yüksel  takdim ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —