Tarih: 17.12.2023 12:21

Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda deprem tatbikatı yapıldı TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Kızılay Gölcük Şubesi işbirliğinde deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat gerçeği aratmazken, öğrenciler performanslarıyla takdir topladı.

Olası bir depreme karşı hazırlıklı olmalıyız

Deprem gerçeğine dikkat çekmek, olası bir depreme karşı hazırlıklı olabilmek amacıyla gerçekleştirilen deprem tatbikatı Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda yapıldı. Tatbikat 522 Öğrenci, 40 Öğretmen ve Kızılay ekibinin katılımı ile yapıldı. Gölcük Kızılay Şubesi işbirliğinde yapılan deprem tatbikatı gerçeği aratmadı.

Tatbikat Kızılay ekibiyle uyum içinde gerçekleştirildi

Deprem tatbikatına Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Müdürü Abdullah Doğan, Müdür Yardımcısı Ebru Dost Furuncu, Kulüp Öğretmeni Mehmet Adın, Kızılay Afet Bilinci Sorumlusu Hikmet Özduman, Kızılay ekibi ile deprem tatbikatında rol alan görevli Öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Tatbikat Kızılay ekibiyle uyum içinde gerçekleştirildi.

Tüm okul 2 dakika 47 saniyede boşaltıldı

Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu 2 dakika 47 saniyede boşaltıldı. Son derece seri ve başarılı bir şekilde önceden belirlenen tahliye planı tüm okul öğretmenlerinin, personelinin ve öğrencilerinin işbirliği ile tamamlandı.

Özduman, ‘Olası bir depreme karşı her daim hazır olmak zorundayız’

Kızılay Afet Bilinci Sorumlusu Hikmet Özduman, ‘Öğrencilerimiz ve tüm okul personelimizle depreme karşı bir duyarlılık çalışması oldu. Olası bir depreme karşı her daim hazır olmak zorundayız. Kızılay Gölcük Şubesi olarak bizler ilçemizdeki Okullarda deprem tatbikatı yaparak öğrencilerimize bu konuda eğitim veriyoruz. Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Doğan beyefendiye ve tüm Okul yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —