Tarih: 25.08.2019 14:14

Kavaklı’daki sokak köpekleri vatandaşları endişelendiriyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin sorunlarından biri haline gelen sokak köpekleri vatandaşları endişelendirmeye devam ediyor. Adeta köpekler bu sıcak havalarda pek insanlara saldırmasa da toplu bir şekilde bir alanda bulunmaları vatandaşları oldukça endişelendiriyor.

Vatandaşlar ve mahalle sakinleri bir çözüm istiyorlar

Gölcük’te oluşan sorunlardan biri olan ve toplu bir şekilde sokak aralarında gezen sokak köpekleri, vatandaşları oldukça endişelendirmekte. İlçemizin kalabalık mahallelerinden biri olan Kavaklı Mahallesi’nde toplu bir şekilde duran sokak köpekleri vatandaşları ve mahalle sakinlerini büyük ölçüde endişelendiriyor. Vatandaşlar ve mahalle sakinleri konu ile ilgili olarak bir çözüm istediler.

Mahalle sakinleri, “Yetkililerden bu sorun için bir çözüm istiyoruz”

Mahalle sakinleri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şu sözleri dile getirdiler: “Şu anda yaz ayları içerisindeyiz. Sokak köpekleri havalar sıcak olduğu için pek saldırgan değiller ama toplu bir şekilde bir alanda durmaları ister istemez bizleri korkutuyor. Artık akşam saatlerini de geçtik sabah saatlerinde bile pek dışarı çıkamıyoruz. Yetkililerden bu sorun için bir çözüm istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —