Tarih: 10.05.2023 11:50

KAVAKLILAR “SANA SÖZ” DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Tülin Keçeci Güngör ve Hülya Güreli Yolcubal Gölcük Kavaklı Halk Buluşması’nda Gölcüklüler ile “Sana Söz” dedi

İktidarı müjdelediler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Tülin Keçeci Güngör ve Hülya Güreli Yolcubal, CHP Gölcük İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Gölcük Kavaklı Mahallesi Halk Buluşması’nda Gölcüklüler ile bir araya geldi. CHP Kocaeli İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ilçe yönetimi, meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada Kavaklı sakinleri “Sana Söz” sloganlarıyla Millet İttifakı’nın iktidarını adeta müjdeledi.

Halkın sesi olmak için Kavaklılara söz verdiler

 Milletvekillerinin yoğun bir ilgiyle karşılandığı buluşmada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarın ilk 100 gününde hayata geçireceğini duyurduğu projeler anlatıldı. Vatandaşların merak ettiği çalışmalar hakkında soruları tek tek cevaplayan milletvekili adayları, mecliste halkın sesi olmak için Kavaklılara “Sana Söz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —