Tarih: 09.03.2021 11:07

Kavaklılılar Saat kulesinin akıbetini merak ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Sahili’nin simgesi durumunda olan Saat Kulesinin dijital saat bölümü Sahilde başlatılan çalışmalar neticesinde kaldırılmıştı. Sahile görüntüsüyle güzellik katan Saat Kulesi’ne bakım yapılması isteniyor.

Kavaklı’ya güzel görüntü veriyor

Kavaklı Sahili’nde başlatılan çalışmalar sonrasında  saat kulesinin dijital saat bölümü kaldırılmıştı. Başka bir çalışma yapılmayan saat kulesinin geleceği merak edilir oldu. Vatandaşlar Kavaklı Sahili’nin simgesi durumunda olan saat kulesinin geleceğini merakla bekliyor. Sahilde çalışmaların uzun zaman önce tamamlanmasına karşın saat kulesine bakım yapılmaması, gözlerden kaçmıyor.  Geçtiğimiz aylarda saat kulesinin alt bölümü alkoliklerin mekanı olmuş, yapılan çalışmayla bu bölüm temizlenerek, kapatılmıştı. Kavaklılılar Sahilin önemli değeri olan saat kulesinin yenilenmesini, sahile kazandırılmasını istiyor.

‘Saat Kulesini bakımlı olarak görmek istiyoruz’

Bazı Kavaklılı vatandaşlar, ‘Sahilimizin en eski simgelerinden olan saat kulesinin tekrardan çalışır hale getirilmesini ve bakım yapılmasını istiyoruz. Çünkü bu saat kulesi sahile güzellik katıyor. Bu saat kulesine bakım yapılmalı, çürütülmemeli’ dediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —