Tarih: 25.03.2019 13:58

Kavaklı’nın başarılı Muhtar Adayı Murat Demirci, DUR DURAK BİLMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı’nın başarılı Muhtar Adayı Murat Demirci,

DUR DURAK BİLMİYOR

31 Mart günü tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Kavaklı Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Murat Demirci çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

‘Gelin Kavaklı’yı birlikte güzelleştirelim’

“Kavaklı Gençleşecek” sloganıyla yola çıkan ve Muhtar Adayı olduğu günden beri gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci mahalle sakinlerini ve iş yerlerini tek tek ziyaret ederek kendini tanıtmaya ve projeleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Genç muhtar Adayı Demirci son olarak mahalle sakinlerinden Bayram Özdemir ve mahalle esnaflarından Er Market’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi vererek destek istedi.

‘Kavaklı Mahallesi hakettiği değeri kazanmalı’

Gerçekleşecek olan yerel seçimlere bir haftadan kısa bir süre kala seçim çalışmalarını daha da hızlandıran Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “ Bizim bu yola çıkmamızda tek bir hedef var oda Kavaklı Mahallesi’nin hak ettiği değeri geri kazanması. Genç bir muhtar adayı olarak mahallemde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yolda bana destek olan tüm mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —