Tarih: 18.08.2018 12:52

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam ediyor

İlçemizde 2009 yılından beri Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde hizmet veren Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam ediyor.

Ürünler Edirne İpsala’dan geliyor

Edirne İpsala’da 50 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve günlük 500 ton süt işleme kapasitesi olan kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri kendi mağazalarında satışa sunan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nin Gölcük Şube işletmecisi İdris Şentürk , Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde ki iş yerini yenileyerek hizmet vermeye devam ediyor.

Yenilenen yüzü ile oldukça beğenildi

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi olarak kendi fabrikalarında üretimini yaptıkları taze kaşar, Trakya eski kaşar, doğal tereyağ, doğal tereyağ, beyaz peynir çeşitleri başta olmak üzere tüm süt ürünlerini fabrika satış mağazalarında halkın hizmetine sunuyor. 2009 yılından beri Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde İdris Şentürk tarafından işletilen Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam ediyor. Daha kaliteli bir hizmet anlayışı ile dükkanını başta aşağıya yenileyen Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi yenilenen yüzü ile oldukça beğenildi.

“Müşteri memnuniyeti bizler için oldukça önemlidir”

Türkiye’nin en kaliteli sütü olan Trakya sütü ile kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri sattıklarını ifade eden Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi işletmecisi İdris Şentürk, “ 2009 yılından beri Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde Gölcük halkına hizmet vermekteyiz. Edirne İpsala’da 50 dönüm arazi üzerinde kurulu olan fabrikadan günlük olarak ürünlerimiz gelmektedir. Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi olarak her zaman yeniliklere açık olduk ve bu bağlamda daha iyi hizmet anlayışı doğrultusunda iş yerimizi yeniledik. Yeni halimiz müşterilerimiz tarafından oldukça beğenildi. Müşteri memnuniyeti bizler için oldukça önemlidir. Bu nedenle müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusunda yeniliklerimiz devam edecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —