Tarih: 25.06.2023 12:57

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbinde Kurban Bayramı öncesi YAZ ŞENLİKLERİ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Kurban Bayramı öncesi kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Yaz şenlikleri indirimleri 5 Temmuz’da sona erecek.

Birçok ürün grubunda indirim var

2009 yılından beri ilçemizde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Edirne İpsala’da 50 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve günlük 500 ton süt işleme kapasitesi olan kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri kendi mağazalarında satışa sunuluyor. Yıl buyunca indirim ve uygun fiyat politikasıyla hizmet veren Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Kurban Bayramı öncesi de Yaz Şenlikleri indirimleri başladı. Geçtiğimiz günlerde başlayan indirim kampanyasında peynir grubu başta olmak üzere birçok üründe indirim inanılmaz indirimler yapıldı.

Şentürk, “Bizde zam yok indirim var”

İşletme sahibi İdris Şentürk yapmış oldukları kampanyalar hakkında verdiği bilgide, “Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nin Gölcük Şube olarak genel merkezimizin belirlediği günlerde ve belirlediği ürünlerde indirim kampanyaları yapmaya devam ediyoruz. Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyalarından birini de Kurban Bayramı öncesi başlattık. Şu anda peynir gurubu başta olmak üzere birçok üründe ciddi indirim kampanyamız devam ediyor. Özellikle Asgari ücret zammından sonra birçok yerde ürünlere zam yapılırken biz indirim yaparak vatandaşlarımızı düşünmeye devam ediyoruz. Yani bizde zam yok indirim var.  İndirimlerimiz 5 Temmuz’da sora ereceği için Gölcük halkının bu kampanyayı kaçırmamaları için mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Kurban Bayramı’nda hizmet vermeye devam edecekler

Açıklamalarına devam eden İşletme Sahibi Şentürk, “Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi olarak Gölcük Halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bunun içinde indirimlerimiz sürekli devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi yapmış olduğumuz indirimler de yine yoğun ilgi görüyor. Özellikle 200 lira olan tereyağımız 170 Liraya, 195 Lira olan eski kaşarımız 160 Liraya,115 lira olan 600 gramlık taze kaşarımız ise 99.50 Liraya indi. Yine buna benze birçok üründe büyük oranda indirimlerimiz var. Gölcük halkına en iyi hizmeti sunabilmek için deneyimli kadromuz ile Kurban Bayramı Arifesinde geç saatlere kadar ve Kurban Bayramı’nda da hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —