Tarih: 29.12.2022 14:27

Kaya Çiftliği Peynirin kalbinde yılın son günlerinde KAÇIRILMAYACAK İNDİRİMLER

Facebook Twitter Linked-in

Kaya Çiftliği Peynirin kalbinde yılın son günlerinde

KAÇIRILMAYACAK İNDİRİMLER

İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde yılın son indirim kampanyası başladı. Birçok üründe geçerli olan kampanya da son günler.

Birçok ürün grubunda indirim var

2009 yılından beri ilçemizde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Edirne İpsala’da 50 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve günlük 500 ton süt işleme kapasitesi olan kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri kendi mağazalarında satışa sunuluyor. Yıl buyunca indirim ve uygun fiyat politikasıyla hizmet veren Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde 2022 yılının son indirimleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan indirim kampanyasında peynir grubu başta olmak üzere birçok üründe indirim yapıldı.

Şentürk, “Gölcük halkının bu kampanyayı kaçırmamaları için mağazamıza bekliyoruz”

İşletme sahibi İdris Şentürk yapmış oldukları kampanyalar hakkında verdiği bilgide, “Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nin Gölcük Şube olarak genel merkezimizin belirlediği günlerde ve belirlediği ürünlerde indirim kampanyaları yapmaya devam ediyoruz. Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyalarının sonunu da geçtiğimiz günlerde başlattık. Şu anda peynir gurubu başta olmak üzere birçok üründe ciddi indirim kampanyamız devam ediyor. Gölcük halkının bu kampanyayı kaçırmamaları için mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Pastırmada kaçırılmayacak kampanya

Açıklamalarına devam eden İşletme Sahibi Şentürk, “Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi olarak Gölcük Halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bunun içinde indirimlerimiz sürekli devam ediyor. birçok üründe yapmış olduğumuz kampanyalardan şu anda en çok ilgi gören pastırma diyebiliriz. 380 kira olan kayseri Pastırmamızın fiyatı 299,50 Liraya indi. Şu anda pastırma olmak üzere tüm ürünlere güzel bir ilgi var. Gölcük halkına en iyi hizmeti sunabilmek için deneyimli kadromuz ile hizmet vermeye 2023 yılında da devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —