Tarih: 08.11.2021 11:36

Kaygısız, ‘Bütün terör zihniyetlerini lanetle kınıyorum’

Facebook Twitter Linked-in

Kaygısız, ‘Bütün terör zihniyetlerini lanetle kınıyorum’

Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız, geçtiğimiz gün Körfez’de Şehidimize yapılan hain saldırı hakkında açıklama yaparak, olayı lanetlediklerini açıkladı.

‘Bu yapılan milli birlik ve beraberliğimize kast etmektir’

Başkan Kaygısız, ‘2015 yılında Siirt’in Pervani ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu Şehit dilen hemşehrimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın kabrine yapılan, insan vicdanını yaralayan aşağılık saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ve gerekli tahkikatın başlatıldığı Kocaeli Valiliği tarafından yapılmıştır. Ülkemizde faaliyet göstermeye, Milli birlik ve beraberliğimize kast etmeye çalışan bütün terör zihniyetlerini lanetle kınıyorum’ dedi.

‘Lanetle kınıyorum’

Açıklamalarını sürdüren Samsunlular Dernek Başkanı Kurtça Kaygısız, ‘İçerisine düşmüş oldukları acziyetin bir göstergesi olarak Şehit Mezarlarımıza slogan yazan, hakaret eden bu aşağılık zihniyetlerin çabaşları hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Bu vesileyle şunu açıklamak isterim; ülkemize yönelik her türlü terör faaliyeti içerisinde bulunan teröristleri ve yandaşlarını lanetleyerek kınıyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —