Tarih: 19.03.2024 10:40

KAYI, ‘HEDEFİ MECLİS ÜYELİĞİ’

Facebook Twitter Linked-in

KAYI, ‘HEDEFİ MECLİS ÜYELİĞİ’

İki Dönem Zafer Partisi İl yöneticiliği yaptıktan sonra Gölcük İlçe Başkanlığına atanan, ardından 1. Sıra Meclis üyesi adayı olan Kayıhan Kayı seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Yazlık’tan Halıdere’ye, Hamidiye’den İhsaniye’ye sıkmadık el bırakmayan Kayı, meclise girmesi halinde en ulaşılabilir meclis üyesi olacağını belirtiyor.

‘HAMİDİYE VE İHSANİYE’DE YOĞUN İLGİ’

Gölcük’te doğup büyüyen, Hamidiye ve İhsaniye’de akrabaları bulunan Kayı’ya özellikle bu iki köyde ilgi büyüktü. Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayı; ‘Ben Gölcük’te doğdum, Gölcük’te doydum. Şimdi Gölcük için hizmet etme zamanı. Akrabalarım, arkadaşlarım ve partililerimin desteğiyle aday oldum. Gölcük’ün insanı ulaşılabilir bir Meclis üyesi istiyor. Bende vatandaşlarımıza bunun garantisini veriyorum’ dedi.

‘FUTBOL CAMİASINDAN DESTEK’

Gölcük’te çeşitli kulüplerde kalecilik yapan Kayıhan Kayı’ya futbol camiası da desteğini belirtmiş durumda. Kayı bu durum hakkında ise; ‘Elimden geldiğince oynadığım kulüpleri sahiplendim, yönetimiyle taraftarıyla bir bütün oldum. Şimdi verilen desteği görüyorum ve iyi ki böyle yapmışım diyorum. Sizin huzurunuzda desteklerini esirgemeyen tüm futbol camiasına teşekkür ederim’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —