Tarih: 30.05.2024 17:34

KAYI, “ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf kredi faizlerinin yükseltilmesine tepki gösteren Kayı; ‘Esnaf zaten Bağ-Kur, SGK, KDV, Stopaj, Gelir vergisi ile uğraşırken bir de bu yük omuzlarına bindirildi. Küçük esnaf ile uğraşacaklarına vergisini sildikleri 5’li çeteye çöksünler. Vergiyi tabana yayacağız diyorlar, sıkıntı şu ki vergi zaten tabanda. Mesele tavana yayabilmek’ dedi.

NECMİ KOCAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kayı ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken; ‘Oda olarak esnaflarımızın sıkıntılarını dile getirerek çözümü noktasında mücadele ediyoruz. Küçük esnafın işi artan faiz oranlarıyla iyice zorlaştı. Bu faiz oranları esnafımıza büyük yük oluyor. Yetkililerden bu konuda yardımcı olmalarını daha öncede ifade ettim. Sürecin esnafımız lehine tamamlanmasını istiyoruz’ diye konuştu.

“HALIDERE HALKI İSTEMİYOR”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı; ‘Biz Arapça tabelaların inmesini isterken, Suriyeliler her yere dükkan açıp, kendi dillerinde tabelalarını asmaya devam ediyorlar. Son günlerde Halıdere’den telefon almaya başladım. Halıdere halkı kentlerine Suriyelilerin dükkan açmasından rahatsız. Gerekirse imza toplar, Belediyeye yollarız dediler. Halıdere’de Suriyeli nüfusunun artmamasını istiyorlar. Kendilerini bu duruşlarından dolayı tebrik ediyor, yanlarında olduğumuzu duyurmak istiyorum’ dedi.

Haber: Serap DURUKAN 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —