-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Kayı, “Gölcük-İzmit arasındaki yol artık her anlamda yetersiz”
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, haftalık olağan toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Başkan Kayı, Gölcük-İzmit arasında ki yolun artık her anlamda yetersiz kaldığını ifade etti.
“GÖLCÜK NİYE ÖKSÜZ?”
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, Gölcük-İzmit arasında ki yolun artık her anlamda yetersiz kaldığını ifade ederek “15 Kilometrelik yolu bir buçuk saatte gidiyoruz. Bunun sebebi mevcut hükümet ve yetkili belediyelerdir. 23 senedir sizi iktidarda bu halk tuttu ancak siz bu vatandaşa bir yolu, bir metroyu bile fazla gördünüz’ diye konuştu.
“DİĞER İLÇELERDEN NE EKSİĞİMİZ VAR?”
Darıca-Gebze hattına yapılan metronun 2025 Yılı içinde yolcu taşımaya başlayacağını ifade eden Kayı; ‘Şimdi de Körfez-Kartepe hattı Metro inşaatı başlıyor. Sormak istiyorum; sizi her seçimde 1. Parti çıkartan Gölcük ve Başiskele halkının suçu ne? Size oy vermek, size güvenmek mi? Şu anda kullanmakta olduğumuz yol şehirlerarası bir yol ve maalesef hala 2 şeritli. Ne yol yapıyorsunuz, ne farklı ulaşım araçlarını ilçemize getiriyorsunuz. Son Genel seçimlerde Gölcük’ten hiçbir vekil adayının seçilebilecek bir sıraya konulmaması, Meclisteki partilerin Gölcük’e verdiği önemi zaten anlatıyor ’ dedi.
“GÖLCÜK ZATEN ALLAH’A EMANET”
Gölcük’ü 2004 seçimlerinden beri AKP Belediyeciliğinin yönettiğini ifade eden Kayıhan Kayı; ’21 senedir yol aynı yol, Kavaklı aynı Kavaklı, ışıklar aynı ışıklar. Değirmendere’ye 2 tane köprü yaptılar, önümüze sunup duruyorlar. Onlarında kavşaklarında sürekli kazalar oluyor. Gölcük merkezde ki trafik sabah ve akşam saatlerinde İstanbul boğaz trafiğini aratmıyor. 4 tane ışıktan dolayı Çiftlik mahallesinden Değirmendere’ye kadar trafik var. Peki bunu kim çözecek? İyi olan her şeyi sahiplenip, kötü olanda suçu sağa sola atan bir yönetim anlayışı mevcut. Hepimiz görmekteyiz ki Gölcük Allah’a emanet bir şekilde devam edecek’ dedi.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



