Tarih: 28.02.2019 11:32

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Türk Metal Sendikası’nı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Türk Metal Sendikası’nı ziyaret etti

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türk Metal Sendikası Gölcük şube Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret etti.

Veda ziyaretlerini sürdürüyorlar

İlçemizdeki görevleri Mart ayında sona erecek olan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz gün Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener’e veda ziyaretinde bulundular. Başkan Şener ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, görevi boyunca yanlarında olan Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Kaymakam Altıntaş, ‘Hepimizin ortak hedefi Gölcük oldu’

Kaymakam Altıntaş, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:  ‘’Birlikte görev yaptığımız Belediye Başkanımızla beraber  bugün sizleri ziyaret edip, sizlerle vedalaşmaya geldik. Görevimiz boyunca hepimizin ortak hedefi Gölcük’ümüz. Bizler bu bilinçle çalışmalarımızı yaptık. Siz değerli Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Ellibeş, teşekkür etti

Başkan Ellibeş, “Öncelikle siz değerli Türk Metal Sendikası ailesine teşekkür ederek konuşmama başlamak istiyorum. Gölcük’te görev sürem boyunca bizlere destek olan Türk Metal Sendikası ile sizler aracılığı ile iyi ilişkiler kurduk. Gölcük’e katkı sunan Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi ailesine teşekkür ederim,hakkınızı helal edin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —