Tarih: 17.03.2019 14:53

Kaymakam Altıntaş’tan Gölcük’e arz-ı veda ARZ-I HÜRMETLER

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Altıntaş’tan Gölcük’e arz-ı veda

ARZ-I HÜRMETLER

Görev süresi 22 Mart’ta dolacak olan ve emekliye ayrılacak olan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş için, ilçemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetimi’nin, Kadırga Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine katılımın oldukça yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.

Veda yemeği organizasyonuna katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, ilçemizde 27 aydır Gölcük Kaymakamı olarak görev yapan Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş için,Yazlık Kadırga Tesisleri’nde muhteşem bir veda gecesi düzenlediler. Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Eşi Funda Altıntaş için düzenlenen veda yemeğine, Kocaeli eski Vali Yardımcısı ve eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Ömür Göksel, Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, Siyasi partilerin yöneticileri ile başkan adayları, muhtarlar, esnaflar ve işadamları ile çok sayıda muhtar ve Kaymakamlık Personeli katılım sağladı.

Yılmaz, “Sayın Kaymakamımızı uğurlarken gerçekten üzüldük”

İlk olarak Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz yaptığı açılış konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Sayın Kaymakamımız Mustafa Altıntaş beyefendinin emekliye ayrılması nedeniyle böyle güzel programda bir araya geldik. Sayın Kaymakamımız görevleri süresince ilçemiz ve halkımız için çok güzel çalışmalar gerçekleştirildi ve o engin bilgi ve deneyimini bizlerle paylaşarak kamu hizmetlerinin sunumunda ufkumuzu açtı. Göreve başladığı günden beri Sayın Kaymakamımız yapılan her işte, atılan her adımda ilçemizin her kesimiyle birlikte hareket ederek derin bir dostluk da kurdu. Sayın Kaymakamımızı uğurlarken gerçekten üzüldük, güzel bir imaj bırakarak herkesin gönlünde taht kurarak buradan ayrılıyor olması çok önemli. Tertip komitemiz adına katılımlarınızdan dolayı siz değerli Gölcük sevdalılarına teşekkür ediyor, Sayın Kaymakamımıza emeklilik hayatında mutlu ve huzurlu yarınlar diliyoruz” dedi.

Şenemre, “Biz Sayın Kaymakamımızı tanımaktan son derece mutlu olduk”

Daha sonra açıklama yapan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre şu sözleri dile getirdi: “Burada yaşadığımız bu topluluğu bu insanları gösteriyor ki devletin hizmetinde geçen onlarca şerefli yılın bu bir taçlanma töreni. Biz Sayın Kaymakamımızı tanımaktan son derece mutlu olduk. Devlet hizmetinde geçen yılların finalini Gölcük’te yapması bir Donanma Kenti insanları olarak bizleri gerçekten mutlu etti. Bundan gurur duyduk. Bir yöneticide olması gereken vasıflar, mütevazilik, insanları kucaklama, insanları anlama, başarılı personelleriyle çalışarak Gölcük’ün sorunlarına beraber çözüm bulma noktasında gayret çaba ve özverisini hepimiz biliyoruz. Bizler kendisi ile 3 yıl görev yaptık. Yöneticilik mütevaziliktir, yöneticilik kibirden uzak yaşamaktır. Kaymakamımız sokağa çıktığında insanlara selam veren, arabasını durdurup gerektiğinde arabasına alan, aileleri ziyaret eden, Gölcük’ün neresinde eksiklik varsa onu ilgili yerlerle paylaşan ve Gölcük’ü 15 yıl yöneten değerli Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’le de son derece uyumlu çalışarak aldığı devlet terbiyesini bizlere yaşatan Kaymakamımızın bugün belki arz-ı veda günü ama bizde sizlere arz-ı hürmetler ediyoruz. Sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşayın” dedi.

Başkan Ellibeş, “Ben inanıyorum ki Sayın Mustafa Altıntaş Gölcük’te hoş bir sada bıraktı”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında şu sözleri dile getirdi, “Gerçeği söylemek gerekirse, 15 yıllık belediye başkanlığım boyunca, gerek Sayın Mustafa Pekdemir olsun, gerekse Sayın Adem Yazıcı olsun ve son olarak da Sayın Mustafa Altıntaş olsun. Hepsiyle son derece uyumlu bir çalışma ortamım oldu. Allah hepsinden razı olsun. Kaymakam Bey artık, ikinci baharına doğru bir yola çıkıyor. Ben kendisine ve değerli eşine, bundan sonraki yaşamlarında, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Makamlar gelip geçidir, önemli olan hoş sada bırakabilmek. Ben inanıyorum ki Sayın Mustafa Altıntaş Gölcük’te hoş bir sada bıraktı. Ben Gölcük Belediye Başkanı olarak, Sayın Altıntaş’a, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden ve verdiği katkılardan dolayı bir kez daha Gölcük halkı adına teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Kaymakam Altıntaş, “Biz her zaman Gölcük ile beraberiz”

Son olarak kısa bir konuşma gerçekleştiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş şu sözleri dile getirdi, “Ben daha dün gelmiştim ama bu günler ne çabuk geçti anlayamadım. Neredeyse 40 yılı aşkın bir meslek yaşamımız var. Bu meslek yaşamımın sonunu sizinle Gölcük’te tamamlamaktan, görev değişikliği yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizlerle bugün burada olmak benim onurumu ve gururumu bir kere daha artırdı. Biz görev yeri değiştirdiğimizde her zaman güzel dostluklar kazanıyoruz. Son görev yerim Gölcük. Gölcük’te görev yaptığım süre içerisinde çok güzel çalışmalara imza attık, çok güzel projelerde bir araya geldik. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Biz her zaman Gölcük ile beraberiz. Görevimi bırakıyorum ama inşallah ilerleyen zamanlarda farklı ortamlarda bir araya geliriz” dedi.

Kaymakam Altıntaş’a hediyeler takdim edildi

Konuşmaların ardından katılan protokol ve davetliler Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a hediyelerini takdim ettiler. Kendisine verilen hediyeleri tek tek kabul eden Kaymakam Altıntaş, kendisiyle son olarak hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen tüm davetlilerle tek tek fotoğraf çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —