Tarih: 30.08.2022 13:47

Kaymakam Cengiz Karabulut ilçemizden ayrıldı ‘GÖLCÜK HEP KALBİMDE YER ALACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Cengiz Karabulut ilçemizden ayrıldı

‘GÖLCÜK HEP KALBİMDE YER ALACAK’

Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Cengiz Karabulut, dün Gölcük Kaymakamlığı’nda yapılan vedalaşma töreninin ardından ilçemizden ayrıldı. Kaymakam Karabulut, ‘Bu güzel ilçe her zaman kalbimin bir yerinde olacak’ dedi.

‘Hakkınızı helal edin’

Dün Gölcük Kaymakamlığı’nda yapılan veda törenine Kaymakamlık Daire Müdürleri, Personeli, Gönül Dostları Grubu’ndan eski Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Gazeteci Yılmaz Değirmenci, ilçemizin sevilen esnaflarından Selahattin Boz katılım sağladı. Vedalaşma töreninde duygusal anlar yaşanırken, Kaymakam Karabulut, ‘Görev yaptığım 3 yıl boyunca bu güzel ilçede çok güzel dostlarım, çok güzel anılarım oldu. Sizleri hiç unutmayacağım. Hepimiz zor bir Pandemi süreci geçirdik. Çok güzel işleri birlikte başardık. Benden yana hakkım hepinize helal olsun. Sizlerde haklarınızı helal edin’ diye konuştu. Kaymakam Karabulut, ilçemizden dualarla uğurlandı.

‘Kaymakamımıza Başarılar diliyoruz’

Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut Kurum Amirleri ve personeliyle vedalaşarak ilçemizden ayrıldı. Kaymakamımıza Gaziantep Vali Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —