Tarih: 05.10.2021 10:59

Kaymakam Karabulut, Camiler ve Din Görevliler Haftası mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Karabulut, Camiler ve Din Görevliler Haftası mesajı

Kaymakam Cengiz Karabulut 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle mesaj yayınladı.

‘Camiler insanı manevi huzura kavuşturmaktadır’

Kaymakam Karabulut, mesajında, ‘Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasını Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlamaktayız. Kelime manası olarak toplanma yeri anlamına gelen camilerimiz; insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında, dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlardır. Camiler dargınların barıştığı, kin ve düşmanlıkların unutulduğu, yoksulların sevindirildiği, iyilik, şefkat ve yardım merkezleridir.’

‘Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum’

Kaymakam Karabulut, son olarak, ‘Din görevlilerimiz de aydınlatıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla halkımızı dini konularda bilgilendirirken, birçok sosyal sorunlara çözüm aramış ve toplum hayatında önemli görevler üstlenmişlerdir.  Bu duygu ve düşüncelerle camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimizi tebrik ediyor, “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” kutluyorum’  denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —