Tarih: 14.01.2020 13:39

Kaymakam Karabulut Esnaf Odası’nı ziyaret etti ESNAF KARDEŞLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Karabulut Esnaf Odası’nı ziyaret etti

ESNAF KARDEŞLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, geçtiğimiz gün Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çalışmaları hakkında bilgi verdi

Kaymakam Karabulut’un ziyaretinden memnuniyetini belirten Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Karabulut, başarı temennilerini iletti

Kaymakam Karabulut, ‘Esnaf Odaları İl ve ilçeler için çok önemlidir. Necmi Kocaman kardeşimiz de bu önemli Oda’da uzun yıllardır başarıyla görevini yerine getirmektedir. Esnaf kardeşlerimizi önemsiyoruz. Necmi kardeşime ve değerli Oda Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Kocaman, ‘Esnaflarımızın sıkıntılarını her zaman kendi sıkıntımız olarak gördük’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaman, ‘Sayın Kaymakamımızı Oda’mızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ziyaretiniz için siz değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Odamız olarak görevimizi ilk aldığımız günden bugüne kadar önemli çalışmaları ortaya koyduk. Esnaflarımızın sıkıntılarını her zaman kendi sıkıntımız olarak gördük. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürmeye devam edeceğiz’ diye konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —