Tarih: 09.02.2021 11:14

Kaymakam Karabulut ev ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor

Facebook Twitter Linked-in

 Kaymakam Cengiz Karabulut Gönülden Gönüle projesi kapsamında gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sürüyor.  Kaymakam Karabulut gerçekleştirdiği ziyaretleriyle vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor.

Kaymakam Karabulut düzenli olarak gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.  Kaymakam Karabulut, özellikle dezavantajlı ilişkiler kurarak, iletişimi güçlendirmek, bu sayede toplumsal bilinç ve duyarlılığı sağlayabilmek adına yaptığı ziyaretleriyle de gönüllere dokunuyor.

Ziyaretler devam edecek

Kaymakamlıktan ziyaret hakkında yapılan açıklamada, ‘ Düzenli aralıklarla ev ziyaretleriyle bir araya gelinerek ‘Gönülden Gönüle” projesi kapsamında özellikle dezavantajlı vatandaşlarımızın gönüllerine dokunabilmek, onlarla daha sağlıklı ilişkiler kurarak iletişimi güçlendirmek, bu sayede toplumsal bilinç ve duyarlılığı sağlayabilmek adına yapılan ziyaretler Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut önderliğinde devam ediyor. İlçemizde gerçekleştirilen bu uygulamadan son derece olumlu dönütler alınan ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızın takdirini toplayan Kaymakamımız, önümüzdeki süreçte de bu ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —