Tarih: 12.03.2021 11:28

Kaymakam Karabulut oyun salonlarını denetledi

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Cengiz Karabulut ve Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Zeren ile birlikte ilçemizdeki Oyun Salonlarında Covid-19 denetimi yaptı.

Denetimlere Başkan Kocaman’da katılım sağladı

Covid-19 sürecini başarılı bir şekilde yöneten Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, sık sık denetim yaparak esnaf ve vatandaşlara sürecin önemini anlatıyor. Gölcük’ün diğer ilçelere göre  vaka sayılarında en düşük çıkmasında Kaymakam Karabulut’un ve Başkan Sezer’in disiplinli çalışmaları en büyük etken oluyor. Geçtiğimiz gün ilçemizde bulunan oyun salonlarını denetleyen Kaymakam Karabulut’a Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’da eşlik etti.

Oyun Salonu sahiplerinden kurallara uymaları istendi

Denetim hakkında kamuoyuna bilgi veren Kaymakamlık yetkilileri, ‘Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Necmi Kocaman ve Yönetim Üyesi Tuğba Zeren ile birlikte oyun salonlarında Covid-19 denetimi yaptı. Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan hususlara göre faaliyetlerini yürütebilecekleri altı çizildi.’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —