Tarih: 27.05.2022 13:37

Kaymakam Karabulut Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Karabulut Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi

EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

 Kaymakam Cengiz Karabulut Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilçemizde yaşayan Şehit Ailelerini ve Gazileri ziyaret etti.

İlçemizde gerek çalışmaları gerekse ziyaretleri ile vatandaşların takdirini kazanan Kaymakam Karabulut,  Şehit aileleri, Gaziler ve Gazi ailelerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Kaymakam Karabulut, ilçemizde yaşayan Şehit aileleri ve Gazilerimize anlamlı bir ziyaret daha gerçekleştirdi.

‘Her zaman yanınızda olacağız’

İlçemizde yaşayan Şehit Ailelerini ve Kahraman Gazilerimizi evlerinde ziyaret eden Kaymakam Cengiz Karabulut, ‘Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Bizler Şehitlerimizin emanetleri olan siz değerli ailelerini ve Kahraman Gazilerimizin hep yanında olacağız’ dedi. 

‘Asil Türk Milleti Şehitlerini ve Gazilerini asla unutmaz’

Kaymakam Karabulut, Gazi ve Gazi Aileleri ziyaretlerinde, şunları dile getirdi: ‘Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin değerli emanetleri olan siz ailelerimiz ve Gazilerimiz bizim için çok değerli. Asil Türk Milleti Şehitlerini ve Gazilerini asla unutmaz’ dedi. Gazi ve Şehitlerimizin Aileleri bu anlamlı ziyareti için Kaymakam Karabulut’a teşekkür ederek, hayır dualarını ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —