Tarih: 03.03.2021 14:36

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer denetimlere katıldı TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM EDELİM

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer denetimlere katıldı

TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM EDELİM

Geçtiğimiz Salı günü itibariyle yeni bir döneme girdiğimiz Covid- 19 Pandemi tedbirleri kapsamında denetimler aralıksız devam ediyor. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Gölcük’te gerçekleştirilen denetimlere katılarak ekiplerle birlikte esnafı ziyaret ettiler.

Esnafları maske-mesafe-temizlik konusunda uyardılar

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın pazartesi akşamı Kabine Toplantısı sonrası yaptığı basın açıklamasının ardından Kocaeli genelinde kademeli olarak yeni bir döneme girildi. İlçemiz genelinde ekipler tarafından sık sık gerçekleştirilen denetimlere dün Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer denetim gerçekleştirilen esnaflara  maske-mesafe-temizlik konusunda çok daha hassas olmaları gerektiği konusunda uyardılar.

Her zamankinden daha çok dikkat edilmeli

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’inde katılımı ile Preveze Caddesi üzerinde bulunan esnaflar denetlendi. Denetimlere Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer’e Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’da eşlik etti. gerçekleştirilen denetimlerde esnaflara her zamankinden daha çok dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —