Tarih: 27.12.2019 10:00

Kaymakam Karabulut, Yılbaşı önlemlerini açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Karabulut, Yılbaşı önlemlerini açıkladı

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yaklaşan Yılbaşı öncesinde alınacak tedbirleri açıkladı.

Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘Yaklaşan Yılbaşı nedeniyle, İlçemizde olası ticari ve sosyal yaşamdaki hareketlilik nedeniyle başta güvenlik ve trafik hizmetleri olmak üzere, Kamu Hizmetlerinin aksamaması, vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerinin değerlendirilmesi için ilave tedbirlerin alınmasında fayda görülmüştür.

Buna göre:

1- İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünce sorumluluk bölgelerinde devriye hizmeti arttırılacak, umuma açık yerler ve eğlence yerlerinin denetimine ağırlık verilecek, trafik kontrolleri sıklaştırılacaktır.

2- Belediye Başkanlığınca tüm eğlence yerlerinin genel denetimi ile iş yerlerinin etiket denetimine ağırlık verilecek, halkın istek ve şikayetlerini bildirecekleri telefon numaraları da basın yolu ile duyurulacaktır.

3- İSU Şube Müdürlüğünce kanalizasyon ve su arızalarına karşı nöbetçi ekipler teşkil edilecek, halkın istek ve şikayetlerini bildirecekleri telefon numaraları da basın yolu ile duyurulacaktır.

4- Olası yol kapanmaları vs. gibi beklenmedik durumlara karşı Belediye Başkanlığınca gerekli tedbirler alınacaktır.

5- İlçe Necati Çelik Devlet Hastanesinde özellikle acil servis ile nöbet hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirler alınacaktır.

6- Muhtemel elektrik ve telefon arızalarına karşı SEDAŞ ve TELEKOM tarafından gerekli önlemler alınacaktır.

7- İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce gıda üretim yerlerinin denetlenmesi hususunda gerekli çalışmalar yapılacaktır.

8- İlgili kurum ve kuruluşlarca yukarıdaki maddelerde belirtilen hususlar dışında bünyelerine ve faaliyet alanlarına göre gerekli ilave tedbirler alınacaktır.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —