Tarih: 06.09.2018 15:03

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük’ün İdari Birim Müdürleri ile bir araya geldi KENT DERBİSİ İÇİN TÜM ÖNLEMLER ALINMIŞ DURUMDA

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük’ün İdari Birim Müdürleri ile bir araya geldi

KENT DERBİSİ İÇİN TÜM ÖNLEMLER ALINMIŞ DURUMDA

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ve İlçe Kaymakamlığı Daire Müdürleri ile birlikte Gölcükspor – Kocaelispor maçında alınacak önlemler hakkında makamında bir toplantı gerçekleştirdi.

Kaymakam Altıntaş, maç sırasında ve sonrasında sağduyulu olmaları gerektiği konusunda vatandaşları uyardı

8 Eylül 2018 Cumartesi günü oynanacak olan Gölcükspor – Kocaelispor maçı öncesinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ve İlçe Kaymakamlığı Daire Müdürleri ile birlikte maçta alınacak önlemler hakkında makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Kaymakam Altıntaş, maç sırasında ve sonrasında sağduyulu olmaları gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

Kaymakam Altıntaş, “Vatandaşlarımızdan Gölcükspor’u desteklemelerini rica ediyoruz”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş toplantı sırasında yaptığı konuşmada, “Sporsever vatandaşlarımızın Gölcük’e yaraşır bir tavır sergilemelerini istiyoruz. Bu arada gerek Polis gerek Jandarma Komutanlığı gerek Kolluk Kuvvetleri Gölcükspor – Kocaelispor maçı için işbirliği içerisinde. Vatandaşın rahat ve huzurlu bir şekilde maç seyretmelerini ve maçın iyi bir şekilde sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Vatandaşlarımızdan Gölcükspor’u desteklemelerini rica ediyoruz ve sağduyulu olmalarını istiyoruz. Kendilerine kolluk kuvvetlerinden yapılan uyarılara ve değerlendirmelerine karşı uymalarını istiyoruz. Bu şekilde maçımız başlayacak ve sorunsuz bir şekilde biteceğini umuyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —