Tarih: 06.05.2019 13:05

Kaymakam Mustafa Irmak, ilçemizde göreve başladı

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Mustafa Irmak, ilçemizde göreve başladı

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın 22 Mart tarihinde emekli olması ile birlikte boşalan Kaymakamlık makamına İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Irmak, atandı. Yeni Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak bugün itibariyle resmen görevine başladı.

İlçemize vekâleten Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu bakıyordu

İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Irmak, Gölcük Kaymakamı olarak görevlendirildi. Mustafa Altıntaş’ın 22 Mart tarihinde emekli olması ile birlikte boşalan Gölcük Kaymakamlığı’na  Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu bakıyordu. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, 1974 Yozgat doğumlu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdikten sonra ilk olarak Kastamonu Daday ilçesinde göreve başladı. Irmak, daha sonra Malatya Pötürge’ye ve son olarak Gölcük’e atandı.

Irmak, ‘Gölcük’te güzel işlere imza atacağız’

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a yaptığımız ziyarette şunları dile getirdi Irmak “Bugün itibarıyla yeni görevimize başladık. Burada belediye başkanımız ile birlikte bazı ziyaretlerde bulunduk. Kararnamenin çıkmasıyla Gölcük’le ilgili bazı bilgiler edindim. Gölcük 1999 Depremini yaşamış bir şehir ve o acı üzüntülü günleri bir kenara bırakırsak Gölcük gerçekten Huzurlu, güvenli, ekonomik anlamda da sıkıntılarını bir nebze de olsun çözmüş, donanmanın olduğu büyük bir ilçe inşallah bende en güzel katkıları sağlayarak elimden geleni en güzel şekilde yapmaya çalışacağım” dedi. Mustafa Irmak evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —