Tarih: 02.09.2022 10:09

Kaymakam Yusuf Özdemir ilçemizdeki görevine 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin yerleri değiştirilmiş Gölcük’te 3 yıl başarıyla görev yapan Cengiz Karabulut Gaziantep Vali Yardımcısı olarak atanmıştı. İlçemize Konya’nın Beyşehir İlçesinden atanan Kaymakam Yusuf Özdemir’in görevine 9 Eylül’de başlayacağı öğrenildi.

Beyşehir’de veda töreni düzenlendi

Beyşehir Kaymakamlığı görevi sona eren Kaymakam Yusuf Özdemir için veda töreni düzenlendi. 5 yıl boyunca görev yaptığı mesai arkadaşları ile vedalaşan Kaymakam Özdemir, personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Personeli Kaymakam Özdemir’e ilçemizdeki görevi için başarı temennilerini iletti.

2017 tarihinden beri Beyşehir’de görev yapıyordu

Mesleki kariyerinde; Sinop Kaymakam adaylığı, Samsun Tekkeköy Kaymakam Vekilliği, Gümüşhane Kürtün Kaymakamlığı, Samsun Kavak Kaymakamlığı, Sivas Suşehri Kaymakamlığı, Çankırı Ilgaz Kaymakamlığı, Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevleri yer alan Trabzon’un Köprübaşı ilçesi doğumlu olan 52 yaşındaki Özdemir, İçişleri Bakanlığı’nın 20 Ağustos 2017 tarihli ve 30160 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan kararnamesi ile atandığı Konya’nın Beyşehir İlçesi Kaymakamlığı görevini bu tarihten bu yana sürdürmekteydi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —